Wie zijn wij

U bent hier: Home » Wie zijn wij

Wij zijn een ICT dienstverlener, voornamelijk gespecialiseerd in custom application development, SAAS oplossingen, project coaching, en ICT consulting. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren van klanten en het ontwikkelen van software.

2Face-IT wil graag een langdurige relatie met haar klanten opbouwen, zodat we goed op de hoogte zijn van wat er bij de klant speelt. Hierdoor kan de expertise maximaal worden ingezet. Om dezelfde reden staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Wij zijn een klein bedrijf met een beperkt aantal klanten. Dit is een bewuste keuze, omdat we het belangrijk vinden voldoende resources beschikbaar te hebben voor iedere klant. Door deze keuze zijn we goed in staat kennis te borgen en een hogere kwaliteit software te behalen.

De technieken in ons vakgebied gaan enorm snel. Daarom vinden we het dan ook belangrijk om onze kennis continue bij te houden met de allernieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we dan ook oplossingen garanderen die een goede verhouding hebben tussen bewezen kwaliteit en stabiliteit en de nieuwste technologieën.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een agreement af te spreken waarbij door ons geleverde software, of reeds bestaande software, regelmatig bijgewerkt wordt naar de nieuwste standaarden. Dit voorkomt een grote, onverwachte kostenpost in de toekomst.